Agenda

Zondag 24 januari 2016 - Nieuwjaarsduik + Sauna

Duik coördinator: Reindert Grooters
Sommige tradities blijven. Een verfrissende duik in de buurt van Amsterdam en daarna lekker opwarmen in de Sauna. Let op de mailing voor verdere info.

Zaterdag 9 januari 2016 - Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 16.00 uur kan je je medeclubgenoten een gezond en gelukkig nieuwjaar komen wensen. Onder het genot van een borrel en een heerlijk buffet kunnen er plannen gemaakt worden over (tropische) verweg-duikbestemmingen voor dit nieuwe duikjaar.

Vrijdagavond 4 december na zwemmen - Thalassa Sinterklaas spel

Misschien heeft de goedheiligman aan de vooravond van zijn verjaardag nog tijd over om ons clubhuis te bezoeken en stort hij de tafel vol met de meest vreemde cadeautjes. Na een tijdje dobbelen is het ‘’vechten’’ om de mooiste cadeautjes in te pikken.
Let op de mailing voor verdere info.

okt-nov-dec - Zomaar een tussendoorduik !?

Wil je gaan duiken, maar er staat voor die dag of avond geen clubduik gepland? Gebruik de clubmail ! Zo mail je snel aan al je mogelijke buddy’s het bericht dat jij op die dag of avond graag wilt gaan duiken.
Mail aan het WEBTEAM je verzoek ( webteam@thalassa-amsterdam.nl ) en zet je email of telefoon-nummer erbij zodat geïnteresseerden jouw makkelijk kunnen bereiken. Het webteam verzorgt de verspreiding via de clubmail.

Zondag 4 oktober - Vinkeveen Zandeiland 1 (Plasmolen)

11.00 Verzamelen bij de duikstek
Duikcoördinator: Richard Jacobs
Hier zijn we al een tijd niet geweest. Een leuke duik in de buurt, met onderwater grote zoetwaterkreeften, een zeilbootwrakje en scholen baarzen en andere kleine vis.

Zaterdag 19 september - Zeeland dubbelduik: Linda # + Bergse diepsluis

12.00 verzamelen bij Linda (Wemeldinge)
Duikcoördinator: Reindert Grooters
Linda is een kleurrijke duikstek in de Oosterschelde met vaak bruine plooislakken. Daar moeten we wel goed op de laagwater kentering duiken (13:30). Bij de Bergse diepsluis gaan we naar het platform en misschien zijn er nog wel sepia’s.

Vrijdag 5 t/m zondag 7 juni - Voorjaarsweekend Schelphoek: zet nu alvast in je agenda

Het voorjaarsweekend Schelphoek is dit jaar van vrijdagmiddag 5 juni t/m zondag 7 juni.

Zondag 10 mei - Dichtbijduik Toolenburgse plas

11.00 Verzamelen bij de duikstek
Duikcoördinator: Richard Jacobs
Een nog te ontdekken duikstek bij Hoofddorp met veel onderwater objecten. Hou de mailing in de gaten voor verdere details.
http://www.duikerslog.nl/stek_img/Duikkaart_Toolenburgseplas.pdf

Zondag 19 april - Dichtbijduik Spiegelplas

10.00 Verzamelen bij de duikstek
Duikcoördinator: Pim van Veen
Het is mooie duik in zoetwater met vaak meer dan
10 meter zicht. Veel begroeide objecten, zoals staaldraadconstructies, een wc-pot, enorme boomstronken en een grote personen auto. Ook grote kans op snoek, modderkruipers, paling en baars. De duiksteiger maakt de entree erg makkelijk.

Zaterdag/Zondag 11/12 april (onder voorbehoud) - Eerste Zeeland dubbelduik van het jaar

Zeelandbrug# + Zijpe
Verzamelen bij de Zeelandbrug (tijden volgen via email)
Duikcoördinator: Reindert Grooters
Met de naaktslakkenkaart in de hand gaan we op zoek naar de eerste naaktslakken van dit jaar. Zullen we dit jaar nieuwe soorten ontdekken? Eerst naar de “mooiste duikstek” van Nederland voor een LW kentering duik, daarna misschien nog een stroomloze duik in de Oosterschelde. We eten nog wat in de buurt voordat we weer terug gaan naar Amsterdam.

Pages