Agenda

Zondag 10 april - Dichtbijduik (eerste buitenduik opleiding)

11:00 verzamelen bij duikstek
Duik coördinator: Pim van Veen
Voor de open water (1*) opleiding wordt dit de eerste buitenduik. Kom gezellig met hen meegenieten van dit ‘unieke’ moment. Weet jezelf nog hoe het was??
Let op de mailing voor verdere info.

Maandag 28 maart - Paasontbijt + puzzeltocht

Aanvang ontbijt: 10:00 in het clubhuis
Het is dit jaar wel erg vroeg in het jaar maar het paasontbijt blijft een traditie, en de ‘after-breakfast’ activiteit is altijd weer een verrassing.
Pim en Stella zullen dit jaar de puzzeltocht organiseren. En wie bakt dit jaar het ‘grote’ Paasbrood? Let op de mailing voor meer informatie.

Vrijdag 3 juni t/m zondag 5 juni - Zet nu al in je agenda: Voorjaarsweekend Schelphoek

Het voorjaarsweekend Schelphoek is dit jaar van vrijdagmiddag 3 juni t/m zondag 5 juni. Verdere informatie volgt later.

Zondag 12 maart - Duiktoren Den Helder (marineterrein)

Duik coördinator: Pim van Veen
Deze 9 meter diepe duiktoren is een opleidingsplek voor marinepersoneel. Maar je kan er als oefening ook gewoon een ‘binnenduik’ maken. Speciaal geschikt voor de beginnende duiker, maar ook leuk als je in 23°C warm water ook eens wat uit-trim oefeningen wilt doen. Zie de website:
http://www.aquacentrumdenhelder.nl/duiktoren-triton-12
Let op de mailing voor exacte tijd en plaats.

Zaterdag 13 februari - Foto-Film Papua New Guinea + borrel/eten

Vanaf 17:00 uur in het clubhuis.
Organisatie: Reindert & Mieke
Afgelopen november hebben wij (Reindert & Mieke) Papua New Guinea bezocht en bij drie verschillende duikresorts hele mooie duiken gemaakt, waaronder ook gezamenlijk onze 1000e duik. We hebben een compilatie gemaakt van al het moois en bijzonders en dat willen we graag laten zien. Uiteraard wisselen we het af met een lekkere maaltijd en is er tijd voor een drankje. Let op de mailing voor verdere info.

Zaterdag/Zondag 6/7 februari - Duikvaker beurs in de Expo Houten

De duikbeurs van Nederland is dit jaar weer in de Expo Houten. Laat je informeren over alles wat met duiken te maken heeft, inclusief natuurlijk mooie verweg-duikbestemmingen. Kijk op http://www.duikvaker.nl/
voor meer informatie.

Zondag 24 januari 2016 - Nieuwjaarsduik Paviljoen Twiske + Sauna Fort Beemster

Duik coördinator: Reindert Grooters
Tradities houden we in ere. Een verfrissende duik dit keer in het Twiske bij het Paviljoen, en daarna lekker opwarmen in sauna Fort Beemster: www.fortresortbeemster.nl/. Let op de mailing voor verdere info.

Zaterdag 9 januari 2016 - Nieuwjaarsreceptie

Vanaf 16.00 uur kan je je medeclubgenoten een gezond en gelukkig nieuwjaar komen wensen. Onder het genot van een borrel en een heerlijk buffet kunnen er plannen gemaakt worden over (tropische) verweg-duikbestemmingen voor dit nieuwe duikjaar.

Vrijdagavond 4 december na zwemmen - Thalassa Sinterklaas spel

Misschien heeft de goedheiligman aan de vooravond van zijn verjaardag nog tijd over om ons clubhuis te bezoeken en stort hij de tafel vol met de meest vreemde cadeautjes. Na een tijdje dobbelen is het ‘’vechten’’ om de mooiste cadeautjes in te pikken.
Let op de mailing voor verdere info.

okt-nov-dec - Zomaar een tussendoorduik !?

Wil je gaan duiken, maar er staat voor die dag of avond geen clubduik gepland? Gebruik de clubmail ! Zo mail je snel aan al je mogelijke buddy’s het bericht dat jij op die dag of avond graag wilt gaan duiken.
Mail aan het WEBTEAM je verzoek ( webteam@thalassa-amsterdam.nl ) en zet je email of telefoon-nummer erbij zodat geïnteresseerden jouw makkelijk kunnen bereiken. Het webteam verzorgt de verspreiding via de clubmail.

Pages