Agenda

Vrijdagmiddag 23 t/m zondag 25 september - Zet nu al in je agenda: najaarsweekend Schelphoek

Zet nu alvast in je agenda !!!
Het najaarsweekend Schelphoek is dit jaar van vrijdagmiddag 23 t/m zondag 25 september.

Zaterdag 16 juli - Zeeland dubbelduik: Zeelandbrug# + Zijpe

12.00 verzamelen bij Zeelandbrug
Duikcoördinator: Reindert Grooters
We gaan nogmaals naar de Zeelandbrug: altijd mooi. Bij Zijpe is het ‘makkelijk’ duiken zonder stroming en altijd leuke dingen te zien zoals kleine snotolfjes, naaktslakken en misschien wel kleine sepiatjes. Na afloop halen we een lekker patatje bij ‘Hetty’s Verse Friet’ (bij Ooltgensplaat) voordat we weer naar Amsterdam rijden.

Zaterdag 25 juni - Dichtbij duik/snorkeltocht + Picknick Haarlemmermeerse bosplas

16.00 Verzamelen bij de duikstek
Duikcoördinator: José Roffelsen
Een mooie duik of snorkeltocht in het heldere water van de Haarlemmermeerse bosplas. Altijd wel polsdikke paling en grote karpers en baarsen te zien. Ook tijdens het snorkelen. Na afloop een picknick met zelf meegebrachte lekkernijen en een ‘mooi’ wijntje. Natuurlijk is het lekker warm en zonnig, zodat we lang kunnen nagenieten op deze zomeravond.

Vrijdag 3 juni t/m zondag 5 juni - Voorjaarsweekend Schelphoek

Coördinator: Elise Kaandorp
Houd deze data vrij, want het wordt weer een verrassend weekend voor jong en oud, met veel mooie duiken, een speurtocht, kampvuur, spelletjes etc. Iédereen van groot/oud tot klein/jong is welkom en het duikprogramma zal zeer ‘’divers’’ zijn. En de opleiding-duikers zullen hier hun eerste Zeelandduiken maken. Meer nieuws tegen die tijd ! Opgeven door aanbetaling van € 30,- op rekening 1709591 van Elise Kaandorp, Amsterdam.

Zondag 15 mei - Dichtbijduik Twiske (buitenduik opleiding)

11:00 verzamelen bij duikstek
Duik coördinator: Pim van Veen
Voor de open water (1*) opleiding wordt dit weer een speciale buitenduik. Kom gezellig met hen meegenieten en ga meekijken op één van de onderwater platformen. Let op de mailing voor verdere info.

Zondag 17 april - Dichtbijduik (eerste buitenduik opleiding)

11:00 verzamelen bij duikstek
Duik coördinator: Pim van Veen
Voor de open water (1*) opleiding wordt dit de eerste buitenduik. Kom gezellig met hen meegenieten van dit ‘unieke’ moment. Weet jezelf nog hoe het was??
Let op de mailing voor verdere info.

Zaterdag 16 april - 1e Zeeland dubbelduik: Zeelandbrug# + Grevelingen

11.00 verzamelen bij Zeelandbrug
Duikcoördinator: Reindert Grooters
We kunnen weer bij de Zeelandbrug duiken dit jaar. Met de naaktslakkenkaart in de hand gaan we op zoek naar de verschillende soorten. In de Grevelingen is het in het voorjaar ook mooi en helder.

Maandag 28 maart - Paasontbijt + puzzeltocht

Aanvang ontbijt: 10:00 in het clubhuis
Het is dit jaar wel erg vroeg in het jaar maar het paasontbijt blijft een traditie, en de ‘after-breakfast’ activiteit is altijd weer een verrassing.
Pim en Stella zullen dit jaar de puzzeltocht organiseren. En wie bakt dit jaar het ‘grote’ Paasbrood? Let op de mailing voor meer informatie.

Zondag 12 maart - Duiktoren Den Helder (marineterrein)

Duik coördinator: Pim van Veen
Deze 9 meter diepe duiktoren is een opleidingsplek voor marinepersoneel. Maar je kan er als oefening ook gewoon een ‘binnenduik’ maken. Speciaal geschikt voor de beginnende duiker, maar ook leuk als je in 23°C warm water ook eens wat uit-trim oefeningen wilt doen. Zie de website:
http://www.aquacentrumdenhelder.nl/duiktoren-triton-12
Let op de mailing voor exacte tijd en plaats.

Zaterdag 13 februari - Foto-Film Papua New Guinea + borrel/eten

Vanaf 17:00 uur in het clubhuis.
Organisatie: Reindert & Mieke
Afgelopen november hebben wij (Reindert & Mieke) Papua New Guinea bezocht en bij drie verschillende duikresorts hele mooie duiken gemaakt, waaronder ook gezamenlijk onze 1000e duik. We hebben een compilatie gemaakt van al het moois en bijzonders en dat willen we graag laten zien. Uiteraard wisselen we het af met een lekkere maaltijd en is er tijd voor een drankje. Let op de mailing voor verdere info.

Pages